Home » , , , , » Taran og den magiske gryde (1985) Se Fuld Film

Taran og den magiske gryde (1985) Se Fuld Film

Fuld streaming Taran og den magiske gryde i high definition-format. Download fuld Taran og den magiske gryde i top kvalitet. Download film Taran og den magiske gryde i video i høj kvalitet. Online streaming Taran og den magiske gryde i high definition kvalitet. Spille film Taran og den magiske gryde i HD-video.


Du vil se en komplet beskrivelse af Taran og den magiske gryde nedenfor:
  • Original titel : The Black Cauldron
  • Film titel : Taran og den magiske gryde
  • År for film : 1985
  • Genrer af film : Eventyr, Animation, Fantasy, Familie,
  • Status for film : Released
  • Udgivelsesdato for film : 1985-07-24
  • Virksomheder af film : Walt Disney Pictures,
  • Landene i film : United States of America,
  • Sprog af film : Italiano, English,
  • Varighed film : 77 Min
  • Gennemsnitlig stemme af film : 6.4
  • Youtube ID film : lHiyYSuveJ4
  • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,DA,NL,PT,ES,RU,FI,EL,HE,NO,CS,ZH,
  • Cast af film :Freddie Jones (Dallben (voice)), John Byner (Gurgi / Doli (voice)), Grant Bardsley (Taran (voice)), James Almanzar (Henchman (voice)), Adele Malis-Morey (Orwen (voice)), Nigel Hawthorne (Fflewddur Fflam (voice)), Eda Reiss Merin (Orddu (voice)), Arthur Malet (King Eidilleg (voice)), Phil Fondacaro (Creeper / Henchman (voice)), Susan Sheridan (Eilonwy (voice)), Brandon Call (Fairfolk (voice)), Billie Hayes (Orgoch (voice)), Lindsay Rich (Fairfolk (voice)), Peter Renaday (Henchman (voice)), Gregory Levinson (Fairfolk (voice))

0088814

Taran og den magiske gryde metode til at bo film fra Walt Disney Pictures, der har en beskrivelse af filmen er "Disneys legendariske eventyr Taran og den magiske gryde er en blanding af fantasi, magi og humor. I en fjern del af det gådefulde land Pyradian hersker den ondskabsfulde Hornede Konge. Han er besat af tanken om at finde den magiske gryde, så han kan få mere magt ved hjælp af grydens overnaturlige kræfter. Men han har ikke taget højde for Taran; en dreng, som ved hjælp af et magisk sværd, et væsen der ligner en hund og hedder Gurgi, en smuk prinsesse og en synsk gris, der tager kampen op for at hindre kongen i at få mere magt.Taran og den magiske gryde er Disneys 25. tegnede klassiker. Et farefuldt eventyr, der tryllebinder hele familien fra start til slut med Disneys sans for magi og uforglemmelige figurer.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste lydkvalitet og størst bedste skuespillere.

jeg havde første læse om denne film er jeg ikke helt sikker i tilfælde I foretrækker denne specifikke idé eller eventuelt ikke. Efter at have set det vedrørende at foreslå at faktisk jeg virkelig gerne. Jeg anbefaler stærkt denne film for de personer, der svarende til genre Eventyr, Animation, Fantasy, Familie, . Hvad du kan ser det for uden omkostninger blot ved klikke indsende og tilmeld, er i stand ser diverse nyeste filmtitler til gratis.

... Spille streaming Taran og den magiske gryde i bedste video format 1080p ....




Director : Ted Berman, Editor : James Koford, Editor : Armetta Jackson-Hamlett, Editor : James Melton, Novel : Lloyd Alexander, Original Music Composer : Elmer Bernstein, Dialogue : Roy Edward Disney, Director : Richard Rich, Executive Producer : Ron W. Miller, Author : Richard Rich, Producer : Joe Hale, Animation : Chris Buck
Sikker, nu du kan se film involverer Taran og den magiske gryde fuldt længde og find den forbindelse til dette movie Taran og den magiske gryde i HD-kvalitet.


Tags: sword, pig,

0 komentar:

Posting Komentar